Effectieve communicatie

Effectieve communicatie vraagt niet alleen om het toepassen van goede gesprekstechnieken. Het vraagt ook om zelfreflectie. Wil jij die diepgang bereiken en daarmee een duurzame stap zetten in effectieve communicatie? Lees dan verder!

Lees meer

Veranderbereidheid in projecten

Een project zet de organisatie in beweging. Het leidt tot een verandering. Niet iedereen ervaart de verandering als een verbetering. Hoe buig je weerstand om naar veranderbereidheid in jouw project en breng je jouw omgeving in de positieve flow van het project?

Lees meer

Flow in projecten

Werk voortaan met energie, inspiratie en enthousiasme aan jouw project. Want ook jouw project biedt mogelijkheden voor flow. Jij kunt met jouw team werken aan de drie pijlers voor flow, zodat jouw team met intrinsieke motivatie werkt aan projectdoelen. - Deze training is volledig gebaseerd op het succesvolle boek 'Flow in projecten'.

Lees meer

Drieluik Flow In-zicht

Ga jij dagelijks met energie, inspiratie en enthousiasme naar je werk? Ben je intrinsiek gemotiveerd voor jouw taken? Ervaar je regelmatig flow? Dit drieluik biedt jou de mogelijkheid om hier, samen met de andere deelnemers, bij stil te staan. Het biedt jou een kader, concrete handvaten en het inzicht om (opnieuw) jouw stip op de horizon te zetten. Je brengt jouw toekomstbeeld tot leven en borgt jouw motivatie om concrete stappen te zetten richting het door jou gestelde doel.

Lees meer

Projectmanagement / Projectmatig werken

Projectmatig werken maakt het verandertraject overzichtelijk, inzichtelijk en beheersbaar. Het basisprincipe 'eerst denken, dan doen' zorgt ervoor dat al bij voorbaat wordt nagedacht over de succes- en risicofacturen in het project. Volg een training in hard skills en/of soft skills om jouw professionaliteit te ontwikkelen of te versterken en neem je projectteam mee in jouw flow!

Lees meer

Project Management Game

Werk samen met jouw teamleden in een levensechte setting aan een prikkelend project. Oefen jouw vaardigheden in een veilige omgeving. Leer van de andere deelnemers, de acteur en de trainer!

Lees meer

Persoonlijk leiderschap

Geef vanuit je eigen kracht richting aan jouw (werk-)leven. Het helpt je bewust keuzes te maken in vraagstukken die op dit moment voor jou actueel zijn en daarnaar te handelen. Dat is de kern van persoonlijk leiderschap!

Lees meer

Geïnteresseerd?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contact opnemen