Oproep voor Project Werkgeluk

Op 20 maart 2018, de Internationale dag van het Geluk, start ik met het Project Werkgeluk. Vanaf die dag ben ik op zoek naar mooie, inspirerende en opvallende verhalen uit de praktijk. Lees hier wat het project inhoudt en hoe jij daar een bijdrage aan kunt leveren!

Lees meer

Het werkgeluk van Art Rooijakkers

Art Rooijakkers is verslaggever, presentator en televisiemaker. In 2013 won Art de Gouden Televizier-Ring voor ‘Wie is de Mol?’. Sinds 2017 presenteert hij ook het schitterende programma ‘Helden van de Wildernis’. Per 1 april is hij aan de slag bij zijn nieuwe werkgever RTL. Ik had de eer om Art een aantal vragen te mogen stellen over zijn werkgeluk.

Lees meer

Het werkgeluk van Rini Nieuwkamer

Rini is 53 jaar en volgt zijn hart. Hij gooide het roer om en startte als loopbaancoach bij het Mobiliteitscentrum West-Brabant. Laat je inspireren door zijn enthousiaste verhaal over lef, energie, plezier en beweging.

Lees meer

Werkgeluk volgens Stef Lagomatis - Incentro

Stef is oprichter van Incentro. In de Great Place to Work ranglijst staat Incentro genoteerd op positie 2 binnen de categorie 'Beste Medium Workplaces 2018’. Mijn nieuwsgierigheid naar de visie van Stef op het thema Werkgeluk was zo groot, dat ik besloot om deze vriendelijke board member te benaderen voor een interview. Neem de ervaringen van Stef mee in jouw eigen praktijk!

Lees meer

Werkgeluk volgens Koen Bakker

Koen is de eerste SVH Meesterhorecaondernemer van Nederland. Hij streeft werkgeluk na. Altijd. Voor zichzelf, voor zijn teamleden èn natuurlijk voor de bezoekers van het Hooihuis. Hij gaf mij een inspirerend kijkje achter de schermen van het Hooihuis. Lees zijn enthousiaste verhaal dat bruist van plezier en Brabantse nuchterheid!

Lees meer

Geïnteresseerd?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contact opnemen