Patricia Wibier

Patricia Wibier (1968)

Vanuit een integraal perspectief houd ik me bezig met de ontwikkeling organisaties. Wil je succesvol zijn bij het (door-)ontwikkelen van jouw organisatie of de volgende stap zetten in innovatie, dan kan dat immers alleen als je alle aspecten (in meer of mindere mate) in beschouwing neemt (7S): Significante waarden (shared values), Strategie, Structuur, Systemen, Staf (personeel), Stijl van het management en Sleutelvaardigheden.Mijn gemixte achtergrond is mijn 'unique selling point'. Deze bestaat uit bedrijfseconomie/ bestuurlijke informatiekunde, aangevuld met mensgerichte opleidingen zoals positieve psychologie en coaching & begeleiding. In ontwikkeltrajecten richt ik me zowel op de harde als de zachte kant om te komen tot succes. Daarbij heb ik bewust en nadrukkelijk aandacht voor diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid in organisaties. Ik werk vanuit passie en met een aanstekelijk enthousiasme.Vanuit mijn eigen onderneming (ZZP) ben ik werkzaam in diverse rollen die ik als volgt samenvat: (project-/verander-)manager, adviseur, trainer en begeleider/coach.

De Ontwikkelplek ervaring

 • Puur

  Authenticiteit van mens en organisatie. Een belangrijke waarde in ieder traject.

 • Prikkelend

  Met een grote P! Aanstekelijke enthousiasme en flow vormen de kenmerken van mijn werkwijze en uitstraling.

 • Persoonlijk

  De Ontwikkelplek is een klein bureau waardoor een persoonlijke benadering met directe lijnen mogelijk en vanzelfsprekend is.

 • Professioneel

  Professionaliteit door mijn academische basis en de kruisbestuiving in de diverse rollen die ik vervul. Samenwerking met collega's houdt mij scherp.

De vier P's heb ik gebaseerd op de feedback, die ik van klanten krijg op de diensten die door De Ontwikkelplek worden geleverd. Zowel op het gebied van organisatie ontwikkeling als training en coaching.

Ervaringen en referenties

Geïnteresseerd in de lijst van referenties? Klik dan hier!