Flow in projecten

Wil jij ook aan de slag met flow en motivatie in jouw project? Flow is een wetenschappelijk onderbouwd concept. Al meer dan dertig jaar wordt wereldwijd onderzoek verricht op het gebied van dit interessante thema. Eén ding is zeker: ieder project biedt voldoende mogelijkheden om flow te creëren. In het projectteam en in de omgeving van het project. Zorg er dus voor dat je vol energie, inspiratie en enthousiasme aan projectdoelen kunt werken. Creëer mogelijkheden om gezamenlijk, in onderlinge verbinding en met passie naar het projectresultaat toe te werken! In deze training word je geïnspireerd om in jouw project te werken aan de drie belangrijkste pijlers van flow. Je gaat concreet aan de slag en werkt voor jou project uit hoe je de randvoorwaarden kunt creëren voor een optimaal gemotiveerd team. Je krijgt werkbladen mee die je meteen kunt toepassen in jouw eigen praktijk. Je raakt ervan overtuigd hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan het menselijke aspect van projecten en je wil graag aan de slag met positieve energie in jouw omgeving!

Data

Deze training wordt in-company aangeboden. Indien je geïnteresseerd bent in een open inschrijving variant, maak dit dan kenbaar via het contactformulier.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die flow wil creëren in een projectsetting. Ben jij projectmanager, teamlid, stuurgroeplid of opdrachtgever? Of ben jij op andere wijze betrokken bij een project op je werk? Wil jij aan de slag met het concept flow en wil je dat concept op praktische wijze toepassen, zodat er meer motivatie en werkplezier ontstaat? Dan is deze training geschikt voor jou!

Onderwerpen

  • Mensen - de drijvende kracht in projecten
  • Wat is flow?
  • Hoe creëer je flow?
  • Het fundament voor flow
  • Aan de slag met flow via praktische tools en technieken
  • Actieplan voor jouw eigen praktijk

Resultaat

Als je de training aan het eind van de dag verlaat, heb je een hele positieve kijk op projecten gekregen. (Of je hebt jouw positieve kijk versterkt, dat kan natuurlijk ook.) Je weet dat mensen als drijvende kracht centraal staan in verandertrajecten. Je hebt geleerd hoe belangrijk het is om in jouw project voldoende aandacht te schenken aan de motivatie van alle mensen die bij jouw project betrokken zijn. Je hebt geleerd wat flow is en hoe je in jouw project, samen met jouw team kunt werken aan de pijlers voor flow. Je beschikt over praktische tips en tricks, en over tools en technieken om met flow aan de slag te gaan in jouw praktijk. En, zoals de trainer, raak je er eigenlijk niet over uitgepraat. Want één ding is zeker: het is heel erg leuk om met flow en motivatie aan de slag te gaan en het enthousiasme van de trainer werkt erg aanstekelijk!

Trainer

Deze training wordt gegeven door een zeer ervaren projectmanagement trainer die zich al meer dan tien jaar bezighoudt met motivatie en flow in projecten. Zij heeft een uitermate positieve kijk op verandertrajecten en is aanstekelijk enthousiast. Zij is auteur van het boek ‘Flow in projecten’. Zij heeft in het verleden samengewerkt met Ernst-Paul Hasselbach (voormalig presentator van Expeditie Robinson), en heeft zijn ervaringen met het Expeditie Robinson programma in haar boek verwerkt. Tevens heeft zij met Ernst-Paul een game bedacht, die later is doorontwikkeld tot de Project Management Game (klik hier). 

Investering

De tijdsinvestering deze unieke training bedraagt 1 dag ofwel twee dagdelen van ieder drie uur. Neem bij interesse contact met ons op en wij maken een vrijblijvende offerte!

Locaties

Deze training kan op locatie van de klant worden verzorgd. Het is tevens mogelijk om voor een externe locatie te kiezen.

Is deze training interessant voor u? Contact opnemen