Coaching op flow en werkgeluk

In hoeverre ervaar jij (nog steeds) regelmatig flow op je werk? Begin je jouw werkdag met plezier en ga je met een voldaan gevoel naar huis? Of kost het werk jou iedere dag moeite? Veel mensen besteden een groot deel van hun tijd aan werken. Als je het op je werk niet naar je zin hebt, dan kost dat veel energie. Hoe fijn zou het zijn als je die tijd op een plezierige manier doorbrengt? Wat is er mooier dan een werkdag die jou energie geeft, zodat je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis gaat? Het goede nieuws is, ... dat jij hierin zelf de regie hebt! Jij kunt zelf de keuzes maken en stappen zetten, die nodig zijn om meer werkgeluk te ervaren. Ga jij voor de passieve slachtoffer rol, of neem je de regie en ga je aan de slag om een positieve verandering aan te brengen? Coaching op flow en werkgeluk is een ontdekkingsreis. Een reis naar jezelf. Ik ondersteun jou bij het achterhalen van wat jou ècht gelukkig maakt op je werk, wat jou weer in een happy flow brengt. Ik help jou bij het (her-)ontdekken van wat jij nodig hebt om met meer plezier naar het werk te gaan. En als je eenmaal bewust de keuze hebt gemaakt om te gaan voor werkgeluk, dan zal je merken dat de kansen voorbij komen die je eerder niet zag. Om ervoor te zorgen dat je die mooie kansen aangrijpt, werk je in dit traject ook aan jouw persoonlijk leiderschap. Als coach ondersteun ik jou bij het nemen van de regie en het activeren (en misschien wel over de drempel helpen) van jezelf zodat je daadwerkelijk de volgende stap zet. En denk niet dat je altijd meteen het roer om moet gooien om meer werkgeluk te ervaren! Ook kleine veranderingen kunnen mooie gevolgen hebben. 

Ik zet me met veel plezier en een aanstekelijk enthousiasme in, om jou verder te helpen. Omdat ik uit persoonlijke ervaring weet, hoe mooi deze ontdekkingsreis èn het resultaat kan zijn. Daarbij maak ik gebruik van inspirerende - wetenschappelijk onderbouwde - modellen en werkvormen. Deze zet ik flexibel in, want het spreekt voor zich dat dit traject puur maatwerk is.   

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking, je bent van harte welkom in mijn coachingspraktijk!

Patricia van Amen-Wibier


Data

Het aantal sessies dat jij nodig hebt om tot inzicht en actie te komen is afhankelijk van jouw vraagstelling en jouw eigen persoonlijkheid. De data en de frequentie bepalen we in onderling overleg.

Voor wie

Dit coachingstraject is bedoeld voor die mensen die op zoek zijn naar datgene dat je weer enthousiast maakt op het werk. Die mensen die een verandering willen aanbrengen op werkgebied, waardoor ze weer met plezier en passie aan de slag gaan. Dat hoeft niet persé een grote verandering te zijn. Soms zit het geluk hem in de kleine dingen, ook op het werk... ☼

Onderwerpen

  • ☼ flow en werkgeluk ☼
  • zelfreflectie
  • kwaliteiten en talenten
  • passie en plezier
  • persoonlijk actieplan
  • ☼ ...en al hetgeen nodig is in jouw persoonlijke traject... ☼

Resultaat

Na het coachingsgesprek/ de sessies/ het traject (afhankelijk van jouw behoefte) kun je zelf verder met jouw persoonlijk actieplan. Je hebt voldoende inzichten opgedaan die jou verder helpen. En mocht het zo zijn dat je op een later moment toch weer even vastzit, dan heb je een vertrouwd 'adresje' waar je even kunt stilstaan en reflecteren om vervolgens de volgende stap vooruit te zetten...

Is deze training interessant voor u? Contact opnemen