Bridge Game

Speel met jouw team deze dynamische Bridge game! 

In een interactieve setting ga je met maximaal 5 groepen aan de slag om een brug te bouwen. De opdracht die je krijgt vraagt nauwe samenwerking en onderlinge afstemming. De kracht van het team wordt bepaald door de krachtenbundeling van de teamleden. In deze game wordt het team bovendien uitgedaagd om te gaan met alle dynamiek, die ook in de dagelijkse praktijk aan de orde van de dag is. De Game kan worden gespeeld in een competitieve setting, waarbij de teams tegen elkaar strijden om de eer. Het is ook mogelijk om de teams te laten samenwerken als een joint venture. Deze mooie werkvorm kan worden ingepast in een training gericht op diverse thema's, zoals projectmanagement, communicatie, samenwerking, teamontwikkeling. 

Ga er helemaal in op, creëer nieuwe inzichten en vooral: have fun en ervaar flow!

Data

Deze game is incompany beschikbaar.

Voor wie

De Bridge game is erg breed inzetbaar. Vaak wordt gevraagd om de game in te zetten, om op een leuke en tegelijkertijd nuttige manier te reflecteren op samenwerking. Maar ook in het kader van het behouden/ versterken van motivatie en flow, als onderdeel van een opleiding of training projectmatig werken, als volgende stap na een training projectmanagement/ projectmatig werken, of als 'inspirerend, leuk en nuttig' onderdeel van een teamuitje of teamontwikkelingsdag. Of denk aan het organiseren van deze game bij de kick-off van een uitdagend project in jouw praktijk! 

De Bridge game kan ook goed gecombineerd worden met teamontwikkeling en teamcoaching, met zelf- en teamreflectie aan de hand van bijvoorbeeld kernkwadranten of Belbin.

Onderwerpen

  • teamontwikkeling en samenwerking
  • teamrollen/ zelfreflectie/ teamreflectie
  • plan, do, check, act
  • projectmatig werken/ gestructureerd werken
  • communicatie en feedback
  • omgaan met onverwachte situaties
  • communicatie met leidinggevende/ opdrachtgever
  • commerciële vaardigheden
  • flow en motivatie!

Resultaat

Afhankelijk van de wijze waarop de game wordt ingezet heb je na afloop van deze training inzicht in jullie groepsdynamiek, teamrollen, samenwerking, kwaliteiten op het gebied van projectmatig werken en/of wijze van communiceren. Je hebt deze inzichten vertaald naar eigen praktijkcases. Desgewenst heb je een actieplan voor je eigen team, waarmee je direct de volgende dag aan de slag kunt gaan.

Trainer

Deze game wordt gefaciliteerd door een zeer ervaren trainer, die de Bridge Game vaak heeft toegepast in trainingen met een divers karakter. De trainer/ coach heeft veel ervaring met de thema's die zichtbaar worden tijdens de game en kan hier flexibel op inspelen.

Investering

Het inzetten van de Bridge game is maatwerk. Bel ons voor meer informatie!

Locaties

De Ontwikkelplek maakt gebruik van diverse trainingslocaties. Enkele voorbeelden:

Bovendonk – inspiratievol en historisch
Stayokay Bergen op Zoom – bosrijk

Uiteraard komen wij desgewenst een training verzorgen op locatie van de opdrachtgever.

Is deze training interessant voor u? Contact opnemen